Teknisk rådgivning

Vi hjälper dig när som helst.
Allt från datagränssnitt til senaste lagerartiklar, exakta förproduktionsberäkningar, till hantering av data för teknisk design - vi förser dig med vår information så att ditt dagliga arbete går så smidigt som möjligt.

Utveckling

Vi kommer att följa dig från den första 3D-designen till att det individuella däcket och slutligen ett komplett hjul. På begäran kommer de behöriga Bohnenkamp OEM service medarbetare hjälpa dig som fordonstillverkare med deras breda kunskap och en hel del erfarenhet, även under byggfasen. Har du specifika krav om lastkapacitet, kvalitet, färg eller förstärkningar? Tillsammans med utvalda leverantörer implementerar vi här på Bohnenkamp också anpassade lösningar och konfigurationer för däck, hjul, fälgar och fordonskonstruktion.

Data hantering

Vi stöder maskintillverkares utvecklings- och konstruktionsavdelningar med 3D-designdata, tekniska ritningar och digitala modeller av de däck, hjul och fälgar som vi handlar med. Dessutom ger vi tekniska certifikat för alla produkter och på så sätt bidrar till överensstämmelse med tekniska standarder och kriterier för godkännande.

Eftermontering

Bohnenkamp-kompetens för ditt däckval! Vi är glada att stödja dig i din sökning efter de rätta nya däck till ditt terrängfordon. Här handlar det om att ha de exakta mått. Om fram- och bakdäcken inte ligger i linje och inte har samma rullningsomkrets, finns det en risk för ojämn slitage och i värsta fall dyra växellåda skador. Toleransen är bara några procentenheter. När vi eftermonterar; ger vi dig inte bara goda råd om rätt profil, utan även om annat av värde - antingen via telefon eller genom online-beräkningar.

App för teknisk rådgivning

Bohnenkamps praktiska app för teknisk rådgivning ger dig en snabb översikt över vårt sortiment och lämpliga produkter, oavsett om du är på kontoret eller med en kund. Vårt mobila elektroniska index innehåller all teknisk information om alla aktuella däck för lantbruk, HGV, industri och entreprenad. Som registrerad återförsäljare kan du också beställa de däck du vill ha direkt från Bohnenkamps webbshop med appen.