Din starka partner inom däck o fälg i Sverige

Som en ledande grossist inom däck, hjul och maskindelar till professionellt bruk är vi alltid tillgängliga för våra kunder. Vi servar våra återförsäljare och OE kunder med kvalitetsprodukter och pålitliga leveranser från vårt omfattande sortiment.

På plats

Kompetenta, nära och pålitliga, 15 försäljningskonsulenter tar hand om dina behov på plats. Du hittar din lokala kontaktpartner här.

I telefon

Erfarna medarbetare hjälper dig via email och telefon, de vill besvara dina frågor och ta hand om dina problem. Hitta din kontaktpartner nu.

Butik

Hitta all teknisk information på ett ögonblick, och som registrerad kund du får tillgång till lagersaldo och priser.

5.500 Leveranser per dag

6.600 Containrar per år

150.000 m² lagerplats

Impressionen aus drei Tagen VDBUM
Vindkraft - Kraft möter effektivitet

Hållbart företagande

Vi anser hållbart vår personliga och företagets skyldighet. Den kontinuerliga vidareutveckling av våra anställda, den sunda utveckling av vårt företag och en miljövänlig resursanvändning ligger i framkant i vårt hållbarhetsarbete. Följande tre exempel visar hur vi utövar vårt ansvar på olika nivåer.

Resurser

Vi använder de mest moderna energisparande teknikerna och förnybar energi på alla platser. Detta är dokumenterat i den positiva energirevision DIN EN 16247-1.

More

Hållbarhet

Vi gör en strikt bedömning av de produkter vi säljer med avseende på deras positiva bidrag till bränsleförbrukning, markskydd och intäktstillväxt.

More

Gemenskap

Med motto “Utbildning till var och en” har Friedel och Gisela Bohnenkamp-stiftelsen, som grundades i 2008, kontinuerligt stödjat utbildning av barn, ungdomar och vuxna.

To the foundation