Carlisle nytt Bohnenkamp partner brand

Från och med i år erbjuder Bohnenkamp flera av Carlisle:s produkter i DACH regionen. Den amerikanska däcktillverkarens produkter för grönyte, kommunal service och terrängfordon (ATV) kommer nu exklusivt att finnas tillgängliga via den Osnabrück baserade däckgrossist.

I mer än 10 år har Bohnenkamp och Carlisle arbetat sammen i Europa. De två partnerna stärkte sitt förhållande ytterligare med ett exklusivt partneravtal vid årsskiftet. I den nya konstellationen vill, Europas ledande grossist inom specialdäck och Carlstar Group arbeta ännu mer effektivt med marknadsföringen av Carlisle i Tyskland, Schweiz och Österrike.

"Vi är mycket nöjda med förtroendet från Carlisle cheferna", förklarar Bohnenkamps försäljningschef Thomas Pott. Det amerikanska däckmärket står för övertygande kvalitet och uppskattas av ledande tillverkare i detta land - också på grund av en fint förhållande mellan pris och prestanda. Det amerikanska däckmärket har ett välförtjänt gott rykte, särskillt inom segmenten"Grönyte", "ATV/UTV", "Trailer/Dumper", "Lantbruk" och "Industri".

Till Carlisle i Online-Shops